Menü Bezárás

Academy for Women Entrepreneurs (AWE)

Az Academy for Women Entrepreneurs (AWE) egy női vállalkozókat ösztönző program, amely 30 résztvevő a vállalkozásuk létrehozásához és növekedéséhez szükséges tudást, eszközöket és kapcsolatrendszert biztosítja. Magyarország 2021-ben először csatlakozott az AWE globális hálózatához az Amerikai Nagykövetségen keresztül, a Fenntartható Vállalkozásokért Alapítvány szakmai irányításával. 

További információ

Social Impact Award

A társadalmi vállalkozás fogalmát, elméletét és gyakorlatát mutatjuk be fiataloknak az egész világon. Oktató-támogató tevékenységünkkel segítünk a legígéretesebb projekteknek, hogy egy ötletből sikeres vállalkozás születhessen. A Social Impact Award nemzetközi szinten 9 éve sikeresen működik, 2018-ban több, mint 250 workshopon és rendezvényen több, mint 8000 résztvevő vett részt 20 ország 88 városában.

EOI – European Coworking

Spanyol partnerünk, az EOI Business School Madrid által kiválasztott fiatal társadalmi vállalkozókat mentoráltunk egy hónapon keresztül, 2017 óta immár négy alkalommal. Mentoráltjaink online modulokon kapnak alapozó vállalkozásfejlesztési képzést, csapatunk és külső szakértők segítségével pedig személyre szabott mentorálást, valamint a számukra releváns budapesti rendezvényekhez is csatlakozhatnak.

NŐjön a Cégem

Vállalkozónőknek szóló képzésünk a Jól-Lét Alapítvány és a MaVan Egyesület együttműködésével valósult meg. A 4+1 napos képzésen részletesen megvizsgáltuk a jelentkező vállalkozónők cégeit és felkészítettük őket egy befektetői találkozóra. A résztvevők visszajelzései szerint is egyedülálló a program során tapasztalt támogató közeg és a mentoráló tapasztalt szakemberek.